Pan Preston Feight jmenován prezidentem DAF Trucks N.V.

Preston-Feight-appointed-DAF-president

26. února 2016 Eindhoven

Společnost PACCAR Inc, mateřská společnost DAF Trucks N.V., oznámila, že pan Preston Feight bude s účinností od 1. dubna 2016 jmenován do funkce prezidenta společnosti DAF Trucks N.V. Ve funkci tak nahradí pana Harrie Schipperse, který byl nově jmenován do funkce senior viceprezident společnosti PACCAR v generálním ředitelství v Seatlu, kde bude zodpovědný za společnosti DAF Trucks a PACCAR Parts.

Pan Preston Feight působí u společnosti PACCAR již 18 let, v předchozí pozici působil jako viceprezident společnosti PACCAR a generální ředitel Kenworth Truck Company. Zde postupně zastával stále vyšší funkce včetně pozice hlavního inženýra nebo asistenta generálního ředitele marketingu a prodeje. Preston Feight je absolventem Northern Arizona University (B.S. – obor strojní inženýrství) a University of Colorado (M.S. – obor management strojírenství). Ve své nejnovější pozici bude odpovídat také za společnost Leyland Trucks ve Velké Británii.

Pan Harrie Schippers působí u společnosti už 30 let a jeho dosavadním postavením byla funkce viceprezidenta společnosti PACCAR a prezidenta společnosti DAF Trucks. Před jeho jmenováním prezidentem společnosti DAF v roce 2010, zastával řadu významných funkcí v oblastech účetnictví a financí včetně funkce finančního ředitele společnosti DAF. Harrie Schippers je absolventem Tilburg University (M.S. – ekonomie) a absolvoval Stanford Executive Development Program v roce 2007.