Společnost DAF Trucks obdržela na předávání cen Fleet News Awards 2024 tři ocenění

28.březen 2024, Eindhoven

Již druhý rok po sobě obdržela společnost DAF Trucks na předávání cen Fleet News Awards 2024 v Londýně ocenění „Fleet Manufacturer of the Year“. Společnost DAF navíc obdržela dvě ocenění za vozidla s podvozkem: nákladní vozidla XD a LF byla v příslušných kategoriích do 12 tun a více označena jako „nejlepší nákladní vozidlo“.

Slavnostní vyhlášení cen Fleet News Awards se koná každoročně za účelem uznání a ocenění nejlepších společností a nákladních vozidel v odvětví vozových parků. Ceny uděluje nezávislá porota složená z profesionálů z oboru.

Fleet Manufacturer of the Year
Společnost DAF opět získala ocenění „Fleet Manufacturer of the Year“. Porota uvedla: „Díky podpoře své vynikající sítě dealerů DAF opět dokazuje, že má nejlepší nabídku produktů a služeb pro majitele vozových parků.“

Nejlepší vozidla s podvozkem
Díky úspěšným modelům LF a XD získala společnost DAF nejméně dvě ocenění „Best Rigid Truck“. Model LF byl jmenován nejlepším podvozkem v kategorii do 12 tun, zatímco model XD byl korunován nejlepším podvozkem v segmentu nad 12 tun.

Řada LF na porotce zapůsobila: „Řada LF, která sdílí své kvality se současnou řadou XB, je vynikajícím vozidlem s osvědčeným hnacím ústrojím. Díky pohodlné kabině, výjimečné manévrovatelnosti a rozsáhlé síti dealerů je ideální volbou. Je jednoznačně nejlepší ve své třídě.“ Porota také ocenila řadu DAF XD: „Řada XD má hnací ústrojí pro všechna použití se vznětovými a elektrickými variantami. Moderní nákladní vozidlo s dobrou technologií a viditelností, které nabízí vynikající jízdní prostředí. Bezpečnost je pro DAF vždy na prvním místě.“

Kontaktujte TRUCK TRADE

DAF logo on dealer building

Chcete vědět víc? Pro prodejce DAF bude potěšením vám sdělit vše, co chcete vědět o produktech a službách společnosti DAF.

Kontaktní formulář