Novinka: Remote Tacho Download v rámci služby DAF Connect


On-line přístup, ukládání a analýza informací z tachografu a informací z karty řidiče

2.ledna 2020 Eindhoven

Společnost DAF Trucks představuje novou funkci své platformy pro správu vozového parku DAF Connect: Remote Tacho Download. Tu mohou provozovatelé dopravy použít on-line a v reálném čase ke kontrole, ukládání a analýze paměti karet řidičů a tachografů. Remote Tacho Download pomáhá provozovatelům udržovat precizní systém správy dat z tachografu vozidla a šetřit čas.

Remote Tacho Download je součástí systému DAF Connect, on-line platformy pro správu vozového parku, která monitoruje výkon vozidel, vozových parků a řidičů v reálném čase. Nová aplikace nabízí rychlý a komplexní přístup k celé řadě informací z tachografu vozidla, získaných od připojených vozidel a jejich řidičů. Doba jízdy a doba odpočinku se zobrazují v reálném čase.

Prostřednictvím Remote Tacho Download nabízí společnost DAF tři řešení v jednom: nástroj pro stahování, ukládání a analýzu dat. Manažer marketingu služby DAF Connect Jorg Wijnands: „Správa přesného záznamu karet řidičů a pamětí tachografů je velmi pracovně náročná a náchylná k chybám. Za každý případ nepřesného vedení záznamů můžete zaplatit tisíce eur.“

Nová funkce Remote Tacho Download systému DAF Connect zajišťuje automatické čtení a ukládání informací tachografu a plně odpovídá všem právním požadavkům. Wijnands: „Provozovatel dopravy může také nepřetržitě sledovat svá nákladní vozidla a řidiče, aby zajistil, že budou dodržovat pokyny pro dobu řízení a odpočinku, a v případě potřeby zasáhnout. To nabízí větší pocit bezpečí z hlediska bezpečnosti na silnicích a rizika pokut.“

Bližší informace a podmínky použití on-line platformy DAF Connect a systému Remote Tacho Download poskytnou všichni autorizovaní dealeři DAF.

Kontaktujte TRUCK TRADE

DAF logo on dealer building

Chcete vědět víc? Pro prodejce DAF bude potěšením vám sdělit vše, co chcete vědět o produktech a službách společnosti DAF.

Kontaktní formulář