Řada DAF LF získala ve Spojeném království ocenění „Truck of the Year 2019“

15.října 2019 Eindhoven

DAF LF byl ve Spojeném království již potřetí za sebou korunován titulem Truck of the Year (Nákladní vozidlo roku) při každoročním udílení cen Commercial Fleet Awards. Společnost DAF Trucks navíc získala i ocenění Manufacturer of the Year (Výrobce roku). Ze slavnostního večera si tak odnesla dvě nejprestižnější ceny v kategorii nákladních vozidel. Ocenění byla udělena na základě hlasování čtenářů časopisu Commercial Fleet, tedy lidí z celého Spojeného království působících v odvětví dopravy.

První dva triumfy v podobě ocenění Truck of the Year získal DAF LF v letech 2018 a 2017. V roce 2016 pak řada lehkých podvozků DAF dosáhla vítězství v kategorii městských rozvážkových vozidel. V těžké konkurenci na trhu ve Spojeném království si DAF LF získal velké uznání pro svou všestrannost, spolehlivost, poprodejní podporu a jasné vyjádření toho, co přináší svým majitelům a provozovatelům.

„Z hattricku v podobě tří vítězství vozidla DAF LF máme obrovskou radost,“ uvedl Richard Zink, ředitel marketingu a prodeje a člen představenstva společnosti DAF Trucks, „a tento úspěch je pro nás zároveň důkazem dlouhodobé kvality tohoto všestranného univerzálu. Mimořádně významný je fakt, že ocenění jsme získali na základě zpětné vazby od majitelů a provozovatelů. Nikdo jiný totiž nemůže lépe posoudit výkony a vlastnosti našich produktů a služeb než tyto dvě skupiny, jimž každodenně slouží. Vždyť právě provozovatelé požadují vysokou produktivitu, mimořádnou spolehlivost a maximální provozuschopnost. A samozřejmě musíme poděkovat i síti našich skvělých dealerů DAF, kteří našim zákazníkům poskytují poprodejní podporu bezkonkurenční kvality.“


DAF LF byl ve Spojeném království již potřetí za sebou korunován titulem Truck of the Year. Společnost DAF Trucks navíc získala i ocenění Manufacturer of the Year. Na fotografii zleva doprava: Phil Moon (Marketing Manager, DAF Trucks UK), Paul Cook (manažer prodeje náhradních dílů fleetovým zákazníkům, DAF Trucks UK), James Stewart (manažer prodeje vozidel fleetovým zákazníkům, DAF Trucks UK) a Steve Evans (Senior Business Manager, PACCAR Financial).

Kontaktujte TRUCK TRADE

DAF logo on dealer building

Chcete vědět víc? Pro prodejce DAF bude potěšením vám sdělit vše, co chcete vědět o produktech a službách společnosti DAF.

Kontaktní formulář