DAF XF získal v Severním Irsku ocenění „Truck of the Year“

9.října 2018 Eindhoven

DAF XF získal při udělování severoirských prestižních ocenění v sektoru nákladní dopravy Export & Freight Transport & Logistics Awards 2018 titul „Truck of the Year“ (Nákladní vozidlo roku).

DAF XF získal nejvyšší ocenění v některé z evropských zemí již počtvrté. Své triumfální tažení započala vlajková loď XF společnosti DAF Trucks – společně s univerzální řadou CF – nejprve na základě hlasování mezinárodní poroty 23 novinářů ziskem titulu „International Truck of the Year 2018“. Následně pak řada DAF XF pro dálkovou a těžkou přepravu obdržela národní ocenění Truck of the Year v Polsku, Slovinsku a na Slovensku.

V Severním Irsku bylo modelu XF uděleno nejvyšší ocenění na základě hodnocení poroty složené ze zástupců přepravních společností a odborníků působících v severoirském odvětví dopravy. Tito porotci označili prémiovou řadu XF společnosti DAF jako „jasného vítěze s maximálním skóre v oblasti efektivity a spolehlivosti, bezpečnosti a komfortu řidiče, hospodárnosti a poprodejní podpory ze strany dealerské sítě. DAF XF přináší celou řadu inovativních prvků již ve standardní výbavě a posunuje tak prvotřídní efektivitu přepravy na novou úroveň“.

Popis přiložené fotografie:
zleva: Gary Coburn (Close Brothers), Enda Cushnahan (SDC Trailers), Neil Hatton (DAF Trucks), Brian Lynch (TBF Thompson), Phil Moon (DAF Trucks), Joel Taggart (moderátor).

Truck of the Year for DAF Neil Hatton and Phil Moon of Daf Trucks and Brian Lynch of TBF Thompson

Kontaktujte TRUCK TRADE

DAF logo on dealer building

Chcete vědět víc? Pro prodejce DAF bude potěšením vám sdělit vše, co chcete vědět o produktech a službách společnosti DAF.

Kontaktní formulář