Společnost J.M.I.T a.s. podstatně rozšiřuje svou flotilu o vozidla DAF

25. června 2018 Eindhoven

Ryze česká rodinná dopravní společnost J.M.I.T a.s. rozšířila svůj vozový park o sedmnáct nových tahačů. Tentokrát byly za tahače zvoleny modely DAF XF 480 FT SSC Low Deck. Jejich předání se uskutečnilo na půdě autorizovaného dealera DAF, společnosti TRUCK TRADE spol. s r. o., v Olomouci.

Na přelomu jara a léta se vozový park společnosti J.M.I.T a.s. rozrostl o nová vozidla. Opětovný výběr značky DAF proběhl na základě vlastních výborných zkušeností s vozidly této značky.

Nový model DAF XF 480 FT SSC Low Deck přináší množství inovací. Zajímavou novinkou je třeba úsporný motor MX-13 480 (355 kW, 483 k), prediktivní adaptivní tempomat nebo ventilované sedadlo řidiče v provedení Super Air, které ještě více zvyšuje již tak komfortní pohodlí řidiče. Nechybí ani nezávislá klimatizace. Nová řízená vlečená náprava se systémem elektrohydraulického řízení (EHS), která je doplněna pneumatickým odpružením, umožňuje rychle snížit výšku podvozku o 90 milimetrů a zdvihnout o 185 milimetrů pro rychlou a spolehlivou nakládku a vykládku. Servisní služby pro vozidla DAF zajišťuje smluvní partner, společnost TRUCK TRADE spol. s r. o., přímo v Olomouci.

„Největší důraz při správě kamionů klademe na snižování provozních nákladů, což s novými modely DAF půjde velmi snadno díky jejich snížené spotřebě. V našem vozovém parku najdete totiž výhradně tahače DAF, jednoduše můžeme proto jejich spotřeby porovnat. V současné době máme 86 vozidel značky DAF a do konce roku nakoupíme ještě dalších deset. Rád bych připomněl, že jsme stabilní společnost, a proto jsme si mohli dovolit jako jedni z mála nákup 15 nových vozidel DAF v dobách tzv. krize,“ uvedl Ondřej Musil, člen představenstva společnosti J.M.I.T a.s. „Pokud
se vrátím k úsporám, dopomáhá nám k nim satelitní telematika, kterou jsme nasadili pro kontrolu nad vozidly již v roce 1994. Proto jsme přivítali novinku DAF Connect, která jde o krok dál, a hned jsme ji nasadili do nových vozidel. Vynikající je právě možnost on-line sledování efektivity vozidla a jízdy řidiče a umožňuje vlastně jeho dálkový koučink během jízdy. Díky tomu jsme schopni podrobně vysledovat jednotlivé spotřeby a hned vidíme, kde se co odchyluje od průměru. Pro shrnutí ještě uvedu v bodech, proč jsme věrni značce DAF: komplexní přístup ze strany společnosti TRUCK TRADE a přátelský byznys na základě důvěry, spolehlivost vozidel, podstatně nižší provozní náklady a téměř bezporuchová vozidla. To mohu jednoduše posoudit, protože v minulosti jsme měli vozidla i jiných značek. Nesmím zapomenout, že řidiči si také chválí ‚nabušená‘ vozidla, hodně velký komfort v kabině a také tišší auta.“

Za dealera TRUCK TRADE spol. s r. o. dodává Tomáš Trávník, ředitel prodeje vozidel: „Především je to o úzkých osobních vazbách mezi lidmi ve vedení obou společností a také o dlouhodobé vzájemné spolupráci s touto společností. Jsem rád, že zákazník zůstává na základě vlastních dobrých zkušeností věrný značce DAF. Tuto důvěru potvrzuje třeba plnou servisní smlouvou na všechna nová vozidla – Full Care – i financováním prostřednictvím naší kaptivní společnosti PACCAR Financial. Také je zařazen do programu služeb PACCAR Parts Fleet Services (PPFS), což znamená stanovené maximální ceny dílů po celé Evropě a hlavně jedno vyúčtování za dané období. Toto je výhodné zejména pro jednotné ceny pro obě divize společnosti J.M.I.T – českou i tu lucemburskou.“

Rodinná společnost J.M.I.T a.s. se sídlem v Hlubočkách u Olomouce se specializuje zejména na mezinárodní i vnitrostátní přepravu velkoobjemových nákladů, spedici i skladování.

Ondřej Musil, člen představenstva společnosti J.M.I.T. a.s. (vpravo) symbolicky přebírá nové tahače DAF od Tomáše Trávníka, vedoucího prodeje TRUCK TRADE, s.r.o.

Kontaktujte TRUCK TRADE

DAF logo on dealer building

Chcete vědět víc? Pro prodejce DAF bude potěšením vám sdělit vše, co chcete vědět o produktech a službách společnosti DAF.

Kontaktní formulář